Holger Skammelsens Begravelsesforretning  blev etableret i 1991 i Hobro, hvor firmaet stadig er hjemmehørende,og har i løbet af de mange år fået et meget stort kendskab til de myndigheder der skal kontaktes ved dødsfald.

Ligeledes har vi selvfølgelig et nært samarbejde med kirkernes/kirkegårdenes personale, ikke bare i Hobro, men i et meget stort område.

  

Når du kontakter Holger Skammelsen Begravelsesforretning er det Annie eller Holger Skammelsen du får kontakt med, ikke en telefonvagt på et kontor et tilfældigt sted i landet, du får den personlige og lokale betjening ved første henvendelse, det mener vi er vigtigt, da valg af bedemand er en tillidssag.

  

Vi er medlem af Danske Bedemænd, en brancheforening med ca. 280 medlemmer, på denne side: www.bedemand.dk kan der bla. læses om de krav der er til bedemandens uddannelse mm.

  

Ved henvendelse til os, kan du få en formular der hedder "Min sidste vilje".

"Min sidste vilje" giver mulighed for at udforme en skriftlig erklæring om, hvad man ønsker i forbindelse med sin begravelse/bisættelse.

Formularen "Min sidste vilje" kan også downloades som PDF her

NB: Ved aflevering af en underskrevet genpart af blanketten til en bedemand, kan oplysningerne blive registreret i et centralregister hos Danske Bedemænd (Registeret er godkendt af datatilsynet).

  

Annie Skammelsen har i samarbejde med gode kollegaer i Nordjylland været med til at lave en pjece der hedder "Det er guld værd at tale med en voksen".

Hæftet har til formål at hjælpe til en god samtale mellem børn og voksne om døden, begravelsen, og flere af de ting som børn tænker på i den forbindelse, f.eks:

  

Det erguld værd at tale med en voksen

  

Pjecen kan rekvireres hos os på tlf. 9852 2187 eller ved at sende en mail til skammelsen@bedemanden.eu

 

Præster har ofte bedt Annie Skammelsen om at komme ud og fortælle konfirmander og mini-konfirmander om sit arbejde, det foregår selvfølgelig med rustvogn og en kiste, hvor de unge mennesker kan spørge om alt hvad de har lyst til, samt se en tom kiste/urne, og hvordan rustvognen er indrettet.

Mange social- og sundhedshjælpere under uddannelse, har også hørt Annie fortælle om bedemandens arbejde.

  

Det gælder selvfølgelig også alle andre, er der spørgsmål vil vores arbejde, så kontakt os endelig.

 © 2018   Skammelsens Begravelsesforretning     CVR nr: 40023569